à vendre à Uccle

Troeven

  • Centrale ligging (Wansartlaan, Ukkel)
  • Weelderige, groene zichten
  • Stijlvolle architectuur
  • Energie-efficiënte technieken

Wie in Peridot Park woont staat middenin het leven!

Maak kennis met deze groene woonomgeving op een unieke locatie, pal in het hart van Ukkel, en ontdek wat Peridot Park echt uniek maakt.

Liggingsplan Peridot

1. Centrale ligging

Moeten we u nog warm maken voor Ukkel? Ongetwijfeld bent u niet voor niets op zoek naar een woonst in deze groene, statige gemeente. De lijst met bezienswaardigheden, gezellige restaurants, authentieke winkeltjes, leuke musea en zoveel meer is eindeloos. Ook de Stallestraat waar Peridot Park aan gelegen is ondergaat de komende jaren een heuse transformatie. Vanuit hieruit staat u in een wip bij alle toeristische trekpleisters en verborgen pareltjes die de Brusselse binnenstad telt.

− Tram en bushalte: 200 m
− Apotheek: 400 m
− Ziekenhuis: 1,6 km
− Bakkerij: 900 m
− Gemeentehuis Ukkel: 100 m
− Colruyt: 700 m
− Proxy Delhaize: 450 m
− Sportcentrum: 1,2 km
− Treinstation Ukkel Kalevoet: 1,1 km
− Wolvendaalpark: 900 m

Adres: Wansartlaan Ukkel

2. Weelderige,
groene zichten

Wie rondloopt in Peridot Park merkt het meteen: de sterke focus op buitenruimte en -ervaring. De verharde ruimte rondom de kantoorgebouwen maakt plaats voor een groene, collectieve zone waar het aangenaam vertoeven is voor de bewoners. Deze gemeenschappelijke tuin herbergt bovendien een prachtige kastanjeboom, die intussen honderd jaar oud is en een knap, groen decor garandeert. De enorme glaspartijen van de appartementen zorgen er alvast voor dat u de seizoenen hier van op de eerste rij beleeft!

Ukkel Stallestraat
Kantoorgebouw Ukkel appartementen
Ukkel Stallestraat

Stéphane Stevelinck, Senior Project Manager Koramic

“In Peridot Park woont u in een onverwacht groen kader, met prachtige vergezichten op stad en natuur”

Download brochure

Download de brochure

De sfeer van Peridot Park nu al opsnuiven? Blader dan digitaal door onze brochure en ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over deze nieuwe woonomgeving. Knappe beelden, interessante testimonials, redenen om voor Ukkel te kiezen,… download uw exemplaar nu.

3. Stijlvolle architectuur

Het markante ontwerp van Peridot Park is van de hand van het gerenommeerde Fast Forward Architects. De uitdaging? De beschermde, brutalistische stijl van het kantoor behouden, maar de gevel herbouwen in een kwalitatieve baksteenarchitectuur. Wim Tielemans: “We kregen zelden zo een hoog budget voor de uitwerking van een gevel van bouwpromotoren, maar Koramic wilde met verschillende, speelse legverbanden en inkepingen het verschil maken en het project cachet geven. Het resultaat is een bijzonder stijlvol, high end product.”

Architectuur Peridot Park

“We hebben die ritmiek in ons voordeel gebruikt en gepoogd om de leefruimtes zo ruim mogelijk te maken. Er zijn leefruimtes bij van wel 40 tot 50 m², wat erg uitzonderlijk is voor hedendaagse nieuwbouw.”

Kantoorgebouw Ukkel appartementen
Ukkel Stallestraat

4. Duurzaamheid

Groen staat centraal in het ontwerp van Peridot Park, ook wat de uitwerking van de technieken betreft. Onderstaande ingrepen garanderen lage energiefacturen en een hoge mate van wooncomfort.

  • Warmtepomp met geothermie
  • Koeling in de zomer
  • Hoogrenderende beglazing
  • Thermische en akoestische ventilatie
  • Ondergronds parkeren, bovengrondse fietsenstalling
  • E peil E20: bijna energie neutraal
Download brochure

Download de brochure

De sfeer van Peridot Park nu al opsnuiven? Blader dan digitaal door onze brochure en ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over deze nieuwe woonomgeving. Knappe beelden, interessante testimonials, redenen om voor Ukkel te kiezen,… download uw exemplaar nu.

Meer weten over Peridot Park?

Laat uw gegevens achter en onze vastgoedadviseur contacteert u om al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek meer in de brochure